Revontulihälyttimen käyttö on helppoa ja ilmaista 

Northern Lights Alert on revontulihälytin, jonka avulla voit lähettää revontulihälytyksen asiakkaallesi. Voit myös liittyä alueellasi VALVOMO-palveluun, jolloin teidän ei tarvitse vahtia revontulia itse. VALVOMO käyttää omaa laitteistoa revontulien havaisemiseen ja ilmoitusten lähettämiseen. VALVOMO-palvelu saatavilla Rovaniemen ja Levin alueella. Ota yhteyttä, jos alueellasi ei ole VALVOMO-palvelua

Revontulihälyttimen käyttö on ilmaista!

Käyttö ei vaadi avausmaksuja, kuukausimaksuja, ei ylimääräisiä kuluja tai määräaikaisia sopimuksia.

 

Miten revontulihälytin toimii?

1. Osta kirjautumiskoodeja verkkokaupasta, saat kirjautumiskoodit ja laskun suoraan sähköpostiisi tai postitse riippuen tilauksesta. Myy kirjautumiskoodit asiakkaillesi.

2. Asiakkaasi lataa Northern Lights Alert -sovelluksen Google Playsta / Apple Storesta. Asiakas syöttää antamasi kirjautumiskoodin sovellukseen, jonka jälkeen sovellus on valmis käytettäväksi. Revontuli-ilmoituksen saa myös tekstiviestillä, jos asiakas ei halua käyttää sovellusta.

3. Kirjautumiskoodi on voimassa määrätyn ajan hetkestä, jolloin se on otettu käyttöön. Voimassaoloaika voi olla esimerkiksi 7 vuorokautta.

4. Kun näet revontulet taivaalla tai saat tiedon revontulista jotain muuta kautta, kirjaudu sisään osoitteeseen revontulihalytin.fi/alert ja lähetä revontuli-ilmoitus. Ei koske VALVOMO-asiakkaita, mutta VALVOMO-asiakkaat voivat silti lähettää halutessaan revontuli-ilmoituksia.

5. Asiakkaasi saavat revontuli-ilmoituksen puhelimeensa joko sovelluksen avulla tai tekstiviestillä. Huom! Asiakkaasi voi saada ilmoituksen vain yhdellä vastaanottotavalla kerrallaan. 

 

 

Android-sovellus asiakkaalle löytyy täältä (kielet: englanti, ranska, suomi, hollanti, saksa, kiina, japani)

iPhone-sovellus asiakkaalle löytyy täältä (kielet: englanti, ranska, suomi, hollanti, saksa, kiina, japani)

SMS-rekisteröinti asiakkaalle löytyy täältä (kielet: englanti, ranska, suomi, hollanti, saksa, kiina, japani)

  

Myynti:

Jari Ketola
0405563869
jari@revontulihalytin.fi

Olli Nurmela
040 718 9573
olli@revontulihalytin.fi

  

Palvelun tuottaa:

Modeleon
2542148-5
Puh: +358 40 556 3869
info@modeleon.com
www.modeleon.com

Privacy policy (Englanniksi)

 

Hei matkailuyrittäjä, tilaa älyttömän helpot pikaohjeet revontulihälyttimen käyttöön

Näe kuinka palvelu toimii